6

BRASSERIE AMARE

Vincent is samen met een groep ambitieuze horeca-ondernemers mede investeerder en grondlegger van Brasserie Amare in het gelijknamige cultuurhuis in Den Haag. 

Amare is een plek voor iedereen en dat is ook het streven van deze bijzondere brasserie. Je kunt hier genieten van verrassende en kwalitatief hoogstaande plant-based gerechten. Bedacht en bereid door chefkok Nick ten Hagen en Vincent van der Zalm. Vincent bewaakt het concept en is nog steeds creatief betrokken bij de invulling van het menu en de arrangementen. 

 

3

PLANTBASED VOOR IEDEREEN

Vincent en Nick willen met het menu van Brasserie Amare hun gerechten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kiezen zij voor kwalitatieve producten, zoveel mogelijk lokaal en vanzelfsprekend in het seizoen. Dan zijn die ingrediënten immers op hun allerbest!

Ze gaan op zoek naar betaalbare alternatieven voor sommige luxe ingrediënten en zoeken hun uitdaging in het op een vernieuwende (plantaardige!) manier bereiden van traditionele gerechten. 

 

4

CATERING

De vernieuwende en smakelijke gerechten van Brasserie Amare zijn ook beschikbaar voor evenementen. In het gelijknamige cultuurhuis zijn diverse mogelijkheden om evenementen te organiseren, waarbij het team van Brasserie Amare de catering verzorgt. Zo zijn er twee grote theaterzalen, vier foyers en diverse vergaderruimtes waar evenementen en congressen van 10 tot 2700 gasten georganiseerd kunnen worden. 

Daarnaast is de catering van Brasserie Amare ook beschikbaar voor evenementen buiten de eigen locatie. Wil je je gasten verrassen met creatieve plantaardige gerechten? Ben je op zoek naar een duurzame invulling voor de catering van je evenement? Het team van Brasserie Amare verzorgt met veel plezier en enthousiasme een creatief menu. 

2

PROEFLOCATIE

Amare beschikt over verschillende locaties die gebruikt kunnen worden voor evenementen. Van vergaderingen en congressen tot recepties en diners en alles daar tussenin. Deze locatie biedt bij uitstek mogelijkheden voor een evenement waarbij duurzaamheid belangrijk is.

Het team van Brasserie Amare zorgt voor een volledig plant-based menu voor de culinaire invulling van deze evenementen. 

Het is ook mogelijk om een rondleiding en proeverij te krijgen op deze locatie, wanneer Brasserie Amare als voorbeeld kan dienen voor nieuwe vegan concepten. 

5

CONTACT

RESERVEREN

https://brasserieamare.nl/

ADRES

Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag
Kijk voor de openingstijden op de website van Brasserie Amare! 

CATERING 

Vragen over de cateringmogelijkheden of snel een offerte nodig? Neem dan telefonisch contact op via +31 6 38 62 58 56.

© 2023 Vincent van der Zalm.
Alle rechten voorbehouden.