10

Consultancy

Met meer dan 20 jaar ervaring in de volledige breedte van de horeca, is Vincent nu als culinair adviseur beschikbaar voor diverse projecten. 

Met zijn creatieve ondernemersgeest weet Vincent als geen ander concepten te ontwikkelen die commercieel zijn en die niet inleveren op kwaliteit. Producenten in de voedingsindustrie, grote (bedrijfs-)cateraars en internationale productiebedrijven werken met Vincent samen aan bijvoorbeeld:

  • productontwikkeling en advies bij introductie
  • ontwikkelen van totaalconcepten voor (duurzame) bedrijfscatering
  • begeleiden en opzetten van deelname aan grote beurzen (catering en live cooking op de stand)
  • ontwikkelen van totaalconcepten voor restaurantlocaties
  • receptontwikkeling voor plantaardige producten
  • promotie en introductie van nieuwe (plantaardige) ingrediënten 
DSC07661 scaled e1678887888330

Brasserie Amare

De brasserie in het gelijknamige cultuurhuis is een goed voorbeeld. Vincent werd door drie andere horeca-ondernemers gevraagd mee te denken over een totaalconcept voor de invulling van de horeca in het nieuwe cultuurhuis. De belangrijkste pijlers waren: lokaal, duurzaam en sociaal. 

De horeca in het cultuurhuis moest laagdrempelig zijn en toegankelijk voor iedereen: van studenten tot gepensioneerden en van families tot zakenmensen. Het moest een plek worden voor bezoekers en bewoners, maar ook werkgelegenheid bieden en zo duurzaam mogelijk ingericht. 

Het volledig plant-based concept van deze gepassioneerde horeca ondernemers heeft de pitch gewonnen van de grotere cateraars en is nu te bezoeken. De locatie is ook beschikbaar als proef- en demonstratielocatie en voor catering en evenementen. Kijk voor meer informatie ook op de website: https://brasserieamare.nl/. 

11

Samenwerken?

Wil je samenwerken met Vincent of hem een vraag voorleggen? Neem contact op via onderstaande contactgegevens. 

E-MAIL

info@vincentvanderzalm.com

TELEFOON

+31 6 12 86 34 23

© 2024 Vincent van der Zalm.
Alle rechten voorbehouden.