Vincent website foto 9 3

EEN STERRENDINER IN JE EIGEN HUIS

Exclusief en onvergetelijk: een sterrendiner aan je eigen eettafel. Na 17 jaar in verschillende sterrenkeukens gewerkt te hebben, kookt Vincent nu heel af en toe een super exclusief menu bij zijn gasten thuis. Vis, vlees, vegetarisch of helemaal vegan: Vincent weet met alle soorten ingrediënten een voortreffelijk menu te maken. Het menu wordt samengesteld aan de hand van jullie wensen en natuurlijk wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. 

Vanaf 6-gangen en voor minimaal 6 personen neemt Vincent jouw keuken een avondje over. Het menu is sterwaardig, seizoensgebonden en altijd uniek. Zo'n exclusief diner begint bij €350,- per persoon (inclusief btw). 

5

Ook bijpassende wijnen, bieren of sappen?

Vanzelfsprekend is het menu ook uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement, met (speciaal)bieren, sappen of een combinatie hiervan. Dit alles kan in overleg met Vincent als jullie gezamenlijk het menu en de wensen afstemmen. 

Indien gewenst kan Vincent ook een sommelier meenemen die op de avond zelf voor de wijnen en de bijbehorende toelichting zorgt. 

7 1

RESERVEREN

Wil je ook een exclusief diner met een sterrenkok aan huis? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Vermeld in de mail alvast om hoeveel personen het gaat, welke dag of datum de voorkeur heeft en of er speciale wensen zijn. Vincent neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

E-MAIL

info@vincentvanderzalm.com

TELEFOON

+31 6 12 86 34 23

© 2024 Vincent van der Zalm.
Alle rechten voorbehouden.