Vincent website foto 4

JUSBROS.

Onmisbaar in elke keuken: een perfecte jus de veau. Dit wordt gebruikt als basis voor onder andere sauzen en soepen, maar ook voor stoofgerechten.

Maar wat gebruik je als je een vegetarisch of veganistisch gerecht maakt? Precies! Een plantaardige jus de veau. Vincent van der Zalm en goede collega Richard Leidekker hebben veel onderzoek gedaan en uren in de keuken gestaan om de perfecte plantaardige variant van de jus de veau te ontwikkelen. Zo is in 2022 Jus Bros ontstaan.

 

Jusbros

100% plant-based

Deze groentebasis is vegan, lactose-vrij, glutenvrij en bestaat uit alleen maar verse ingrediënten. Voor een verpakking jus van 750 ml is bijna 2,5 kilo verse groenten gebruikt!

JusBros. is nu te koop bij de professionele horecaleveranciers: Rungis, Chef Centraal, Zegro en Horesca. 

Meer weten of direct de jus de veau bestellen? Ga dan naar https://jusbros.nl/

Vincent website foto 3

Vincent en Richard

JusBros. is ontstaan uit een gedeelde passie voor innovatie en goed eten. Vincent van der Zalm en Richard Leidekker werkten al langere tijd samen voor verschillende projecten in concept- en receptontwikkeling. De chefs ontwikkelden plant-based ingrediënten voor de professionele markt en misten een goede plantaardige jus die diepte en complexiteit aan plantaardige gerechten kon geven. Voorheen gebruikten ze altijd een top kwaliteit jus de veau, maar dit product bleek er nog niet te zijn voor de vegetarische en veganistische keuken. 

Vincent en Richard besloten hun ruim 40 jaren ervaring in de culinaire wereld in te zetten bij het ontwikkelen van een recept voor deze plantaardige jus. Zo ontstond JusBros. 

© 2024 Vincent van der Zalm.
Alle rechten voorbehouden.