3

Receptontwikkeling

De afgelopen jaren heeft Vincent zich verdiept in de wereld van plantaardige ingrediënten en wordt inmiddels gezien als expert op dit gebied. Veel producenten, chefs en consumenten kiezen steeds vaker voor plantaardige alternatieven voor vlees of vis, maar ook voor producten met lactose, zoals melk, kaas en boter. Bedrijven in de voedingsindustrie kunnen eigenlijk niet meer om de eiwittransitie heen. 

  • Is eiwittransitie een belangrijk onderwerp in jouw bedrijf?
  • Ben je op zoek naar een manier om meer plantaardige ingrediënten en producten te gebruiken?
  • Wil je advies bij het toepassen van de nieuwe regels?

Dan is Vincent de aangewezen persoon om jullie hierbij te begeleiden. 

6

Samen met een team van specialisten ontwikkelt Vincent ingrediënten en recepturen om plantaardige alternatieven voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doet hij onder andere in opdracht van diverse (internationale) productiebedrijven. Denk hierbij aan:

  • ontwikkelen van recepten om chefkoks te inspireren meer te koken met plantaardige boter en room
  • ontwikkelen van hartige recepten zoals een vegan kaassaus
  • ontwikkelen van een hele lijn met plantaardige patisserie producten

Buiten het ontwikkelen van recepten en menu's, denkt Vincent ook mee over het productieproces. Vincent heeft de afgelopen jaren in opdracht van diverse bedrijven in de voedingsindustrie talloze projecten geleid voor verschillende doelgroepen, zoals bedrijfscatering, horeca, supermarkten, consumenten en alles daar tussenin. 

13

CONTACT

Heb je een vraag of uitdaging voor Vincent met betrekking tot verduurzamen van de voedingsindustrie? Of ben je bezig met productontwikkeling en wil je advies van Vincent? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

E-MAIL

info@vincentvanderzalm.com

TELEFOON

+31 6 12 86 34 23

 

© 2024 Vincent van der Zalm.
Alle rechten voorbehouden.